Tarotkort

Tarotkortet Seks Bægre (Six of Cups)

tarotkort seks bægre

Hvad betyder tarotkortet Seks Bægre?

Seks af kopper i Tarot står for god vilje, omsorg, uskyld og barndom. Betydningen af Six of Cups i en Tarot læsning er simpel godhed. Ja, der er en masse vold, vrede og uærlighed i verden, men det modsatte er også sandt. Det er det, som Six of Cups repræsenterer, og det opmuntrer dig til at være venlig, tilgivende og gavmild. Lån din bil ud til en ven eller vikar for en syg kollega. Disse små gestus er vigtige.

tarotkort retvendt

Seks Bægre retvend betydning

Når seks af kopper er oprejst i en Tarot-læsning, betyder det, at du er fokuseret på fortiden. Måske har du tænkt på en gammel ven. Eller du har brugt mere tid på at mindes på det seneste. Den repræsenterer også børn og familie. Hvis du har haft det svært for nylig, opfordrer dette kort dig til at finde støtte hos dine kære.

tarotkort omvendt

Seks Bægre omvendt betydning

Når Six of Cups er omvendt i en tarotlæsning, betyder det, at det er tid til at komme videre fra din fortid. Du er måske klar til at bearbejde barndomstraumer eller blot lade fortiden gå og finde din nye start. Det kan også tale om modenhed og at blive voksen. Det kan være tid til at tage voksenlivet alvorligt.

tarotkort kærlighed

Seks Bægre kærligheds betydning

Seks af kopper i en Tarot kærlighedslæsning handler om ungdommelig kærlighed. Hvis du er single, kan det betyde, at du finder kærligheden til en barndomsven eller genopliver en romance fra din fortid. Hvis du er i et forhold, kan dette kort simpelthen betyde, at du er sammen med din barndomskæreste. Alternativt kan det betyde, at dit forhold bliver påvirket af et tidligere forhold.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort syv sværd

Syv Sværd

tarotkort syv sokke

Syv Stokke

tarotkort syv mønter

Syv Mønter

tarotkort syv bægre

Syv Bægre

tarotkort otte sværd

Otte Sværd

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere