Annonce

Tarotkort

Tarotkortet Syv Sværd (Seven of Swords)

tarotkort syv sværd

Hvad betyder tarotkortet Syv Sværd?

Syv af sværd i Tarot står for at løbe væk, en enlig ulv og skjult vanære. Syv af sværd repræsenterer en person, der har hemmelige og ensomme planer.

tarotkort retvendt

Syv Sværd retvend betydning

Når Syv af Sværd er oprejst i en tarotlæsning, betyder det, at du eller en person, der er forbundet med dig, ønsker at være en “ensom ulv”. En ensom ulv er en person, der løber alene og frit og handler helt på egen hånd. Dette er et kort, der indikerer adskillelse fra andre. Du føler måske, at du er mest effektiv, når du handler alene. Du ønsker at ignorere den ineffektive gruppes famlende indsats og hævde din uafhængighed. Denne stil med at arbejde isoleret er kun effektiv for nogle mennesker, fordi de fleste af os har brug for et engagement fra andre for at være produktive. Syv af sværd-kortet kan også betyde, at du løber væk fra forpligtelser eller ansvar. Der er et behov for at se det, der skal ses i øjnene, direkte i øjnene. Man kan bare ikke ønske problemer væk. Udskydelse virker ikke. Der er et behov for at tage fat på problemerne.

tarotkort omvendt

Syv Sværd omvendt betydning

Når Syv af Sværd er omvendt i en tarotlæsning, kan det betyde, at du føler dig som en svindler eller en falskner, selv om du ikke er det. Du eller en person i din nærhed kan være involveret i bedrageriske handlinger eller have store hemmeligheder.

tarotkort kærlighed

Syv Sværd kærligheds betydning

Syv af Sværd i en Tarot kærlighedslæsning er en indikation af forræderi og løgne. Hvis du er single, betyder det, at du skal være forsigtig, når du møder nye potentielle partnere. Det kan også indikere, at du skal være mere ærlig i din tilgang til relationer. Hvis du er i et forhold, kan det betyde, at der sker noget forræderi, uærlighed eller forkerte handlinger. Det er ikke nødvendigvis nok til at afslutte forholdet, men det bør tages op.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort syv stokke

Syv Stokke

tarotkort syv mønter

Syv Mønter

tarotkort syv bægre

Syv Bægre

tarotkort otte sværd

Otte Sværd

tarotkort otte stokke

Otte Stokke

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere