Tarotkort

Tarotkortet Skæbnehjulet (Wheel of Fortune)

tarotkort skæbnehjulet

Hvad betyder tarotkortet Skæbnehjule?

Skæbnehjulet i tarot symboliserer skæbne, uventede begivenheder og fremskridt. Dette kort minder dig om, at held og lykke sker lige så let som uheld, og at alting sker i cyklusser. Du er måske på toppen af verden nu, men du kan lige så godt være på vej nedad. Forandring er en konstant og uundgåelig del af livet, og intet varer evigt. De grundlæggende symboler på dette kort er et hjul der drejer med uret, med figurer eller dyr på det der stiger eller falder.

tarotkort retvendt

Skæbnehjulet retvend betydning

Når skæbnehjulet står oprejst i et tarotoplæg, betyder kortet et held, en uventet gevinst. Du kan føle dig synkroniseret med universet, som om alt går din vej. Udnyt dette øjeblik til at styre dit skib derhen, hvor det skal være.

tarotkort omvendt

Skæbnehjulet omvendt betydning

Når skæbnehjulet er omvendt i et tarotoplæg, står det for fiasko, uheld eller et uventet tab. Tingene kan virke ude af kontrol, men du skal også acceptere et vist ansvar for at have bragt dig selv til dette punkt. Har du måske taget en unødvendig risiko? Accepter det uundgåelige og gå med strømmen, så meget som muligt, med viden om at uheld ikke varer evigt.

tarotkort kærlighed

Skæbnehjulet kærligheds betydning

Skæbnehjulet i et tarot kærlighedsoplæg betyder, at du er på vej mod en forandring. Hvis du er single og leder efter kærlighed, kan det betyde held og lykke i den afdeling. Du skal bare gøre en lille indsats for at lade kærligheden komme til dig. Hvis du er i et forhold, er det måske på tide at risikere en større investering sammen og tage det næste store skridt, hvad end det betyder for dig.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort retfærdighed

Retfærdighed

tarotkort den hængte mand

Den hængte mand

tarotkort døden

Døden

tarotkort mådehold

Mådehold

tarotkort djævlen

Djævlen

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere