Tarot – Skæbnehjulet (Wheel of Fortune)

Tarotkort

Tarotkort nr.10 – Skæbnehjulet (Wheel of Fortune)

Hvad betyder tarotkortet Skæbnehjule?

Fortunahjulet i Tarot symboliserer skæbne, uventede begivenheder og fremskridt. Dette kort minder dig om, at held og lykke sker lige så let som uheld, og at alting sker i cyklusser. Du er måske på toppen af verden nu, men du kan lige så godt være på vej nedad. Forandring er en konstant og uundgåelig del af livet, og intet varer evigt. De grundlæggende symboler på dette kort er et hjul, der drejer med uret, med figurer eller dyr på det, der stiger eller falder. Nogle kort har en sfinx på toppen af hjulet, og nogle kort indeholder alkymistiske symboler og hebraiske bogstaver.

Skæbnehjulet retvend betydning

Når lykkehjulet står oprejst i en tarotlæsning, betyder kortet et held, en uventet gevinst. Du kan føle dig i synkronisering med universet, som om alt går din vej. Udnyt dette øjeblik til at styre dit skib derhen, hvor det skal være.

Skæbnehjulet omvendt betydning

Når lykkehjulet er omvendt i en tarotlæsning, står det for fiasko, uheld eller et uventet tab. Tingene kan virke ude af kontrol, men du kan også acceptere et vist ansvar for at have bragt dig selv til dette punkt. Har du måske taget en unødvendig risiko? Accepter det uundgåelige og gå med strømmen, så meget som muligt, med viden om at uheld ikke varer evigt.

Skæbnehjulet kærligheds betydning

Lykkehjulet i en Tarot kærlighedsaflæsning betyder, at du er på vej mod en forandring. Hvis du er single og leder efter kærlighed, kan det betyde held og lykke i den afdeling. Du skal bare gøre en lille indsats for at lade kærligheden komme til dig. Hvis du er i et forhold, er det måske på tide at risikere en større investering sammen og tage det næste store skridt, hvad end det betyder for dig.

Lær flere tarotkort at kende

Retfærdighed

Den hængte mand

Døden

Mådehold

Djævlen

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere