Tarotkort

Tarotkortet Styrke (The Hermit)

tarotkort styrke

Hvad betyder tarotkortet Styrke?

Styrkekortet i Tarot handler om energi og mod. Det er et kort med mod og vildskab, ligesom en løves varme og brølende energi. Derudover symboliserer det også en uforskrækket kvinde. Hun er ufortrødent, ukuelig og standhaftig. De grundlæggende symboler på styrkekortet er en kvinde med en lemniscate (et tal otte på siden, der symboliserer evigt liv og evighed) svævende over sit hoved, en løve og en kæde af roser.

tarotkort retvendt

Styrke retvend betydning

Når styrkekortet er oprejst i en tarotlæsning, symboliserer det styrke, mod, overbevisning, energi, beslutsomhed og handling. Det er også et kort, der handler om at udøve kontrol over situationer og dig selv. Hvis du har tvivl eller bekymringer, så tag et øjeblik til at få adgang til al den styrke og råstyrke, du har indeni dig. Med den kan du gøre alt.

tarotkort omvendt

Styrke omvendt betydning

Når styrkekortet er omvendt i en tarotlæsning, symboliserer det svaghed, smålighed, sygdom, mangel på tro og magtmisbrug. Du har alt modet indeni, men du er ikke i stand til at få adgang til det endnu. Du skal ikke være bekymret. Det er derinde, og det er klar til dig. Sig farvel til usikkerhed og lavt selvværd og kæmp dig frem til de gode ting. Du fortjener det.

tarotkort kærlighed

Styrke kærligheds betydning

Styrkekortet i en Tarot kærlighedsaflæsning betyder, at det er tid til at tage løvens mod med i alle former for romantik. Hvis du er single, er det måske på tide at være modig med hensyn til at møde nogen, eller du møder måske en modig person! Hvis du er i et forhold, betyder det, at du for nylig har været igennem det, men at du er klar til at komme stærkere ud på den anden side end nogensinde før.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort ermitten

Ermitten

tarotkort skæbnehjulet

Skæbnehjulet

tarotkort retfærdighed

Retfærdighed

tarotkort den hængte mand

Den hængte mand

tarotkort døden

Døden

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere