Tarotkort

Tarotkortet Sværdenes Konge (King of Swords)

tarotkort sværdenes konge


Hvad betyder tarotkortet Sværdenes Konge?

Sværdkongen i Tarot står for at være intellektuel, analytisk, velformuleret, retfærdig og etisk. Han er meget veltalende og indsigtsfuld. Hans personlighed er en kombination af den positive luftenergi i sværdets farve og en konges udadvendte fokus. Han er en intellektuel og kan assimilere alle former for information. Han håndterer alle situationer retfærdigt og hæderligt og træffer upartiske og retfærdige beslutninger. Han er yderst etisk og ubestikkelig, og han forventer, at andre lever efter de samme standarder. Han er hurtig til at finde løsninger og lige så god til at forklare dem for andre. Sværdkongen har evnen til at komme videre ved at skære igennem forvirringen og skabe klarhed. På denne måde tager han sig af alle kaotiske forhold.

tarotkort retvendt

Sværdenes Konge retvend betydning

Når kongen af sværd er oprejst i en tarotlæsning, betyder det, at du måske bør handle på samme måde som kongen gør. Disse handlinger involverer at finde en løsning, at kommunikere godt, at dømme retfærdigt og at fortælle sandheden. Det, der kræves, er et miljø med ærlighed og høje etiske standarder. Dette er tiden for dig til at lade dig inspirere af det, som kongen af sværd står for.

tarotkort omvendt

Sværdenes Konge omvendt betydning

Når kongen af sværd er omvendt i en tarotlæsning, kan det betyde en hunger efter magt og at være tyrannisk og ude af kontrol. Det kan også betyde at være aggressiv, undertrykkende og overdrevent fordømmende.

tarotkort kærlighed

Sværdenes Konge kærligheds betydning

Kongen af Sværd i en Tarot kærlighedslæsning er en indikation på hovedsageligt gode ting. Hvis du er single, kan du måske snart være i et forhold med en person, der besidder sværderkongens kvaliteter, eller måske er du den person. Hvis du er i et forhold, kan det også indikere, at du er i et forhold med en person, der besidder sværderkongens kvaliteter, eller at du er den person. Det kan også betyde, at du og din partner har forbindelse på både intellektuelle og fysiske niveauer.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort stokkenes konge

Stokkenes Konge

tarotkort mønternes konge

Mønternes Konge

tarotkort bægrenes konge

Bægrenes Konge

tarotkort narren

Narren

tarotkort magikeren

Magikeren

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere