Tarot – Magikeren (The Magician)

Tarotkort

Tarotkort nr. 1 – Magikeren (The Magician)

Hvad betyder tarotkortet Magikeren?

Magikerkortet i Tarot symboliserer mandlig skaberkraft gennem viljestyrke og begær. Troldmanden bærer rødt og hvidt tøj. De grundlæggende kortsymboler er lemniscate (et otte-tal på siden, der symboliserer evigt liv og evighed), en lille stav, et bord med en kalk, der symboliserer viden og bevarelse, et pentagram, en stav og et sværd.

Magikeren retvend betydning

Når troldmandskortet er oprejst i en tarotlæsning, symboliserer det originalitet, kreativitet, dygtighed, selvtillid og smidighed. Kortet betyder, at du vil få en idé, en løsning på et problem, en ambitiøs karriere, et kærlighedsliv eller et job. Du skal stole på din store hjerne til at hjælpe dig med at finde det, du har brug for, og lade verden åbne sig for dig.

Magikeren omvendt betydning

Når troldmandskortet er omvendt i en tarotlæsning, symboliserer det svag vilje, usikkerhed, forsinkelse og mangel på fantasi. Du skal også være på udkig efter store muligheder og sørge for ikke at lade dem gå dig forbi. Hold øjnene åbne. Du skal også være på vagt over for folk i dit liv, som måske er utroværdige, og prøv at undgå dem. Sig nej til slanger i græsset. Omfavn din lyse fremtid.

Magikeren kærligheds betydning

Troldmandskortet i en Tarot kærlighedslæsning er normalt et tegn på positive ting, der er på vej. Hvis du er single, er en ny (og dybtgående!) kærlighed sandsynligvis på vej til dig. Hvis du er i et forhold, kan det betyde, at det er tid til at uddybe dit bånd med din partner. Alt i alt en meget god ting.

Lær flere tarotkort at kende

Ypperste-præstinden

Kejserinden

Kejseren

Hierofanten

De Elskende

Træk flere tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere