Tarotkort

Tarotkortet Magikeren (The Magician)

tarotkort magikeren

Hvad betyder tarotkortet Magikeren?

Magikerkortet i tarot symboliserer mandlig skaberkraft gennem viljestyrke og begær. Magikeren bærer rødt og hvidt tøj. De grundlæggende kortsymboler er lemniscate (et otte-tal på siden, der symboliserer evigt liv og evighed), en lille stav, et bord med en alterkalk der symboliserer viden og bevarelse, et pentagram, en stav og et sværd.

tarotkort retvendt

Magikeren retvend betydning

Når magikerkortet er oprejst i et tarotoplæg, symboliserer det originalitet, kreativitet, dygtighed, selvtillid og smidighed. Kortet betyder, at du vil få en idé, en løsning på et problem, en ambitiøs karriere, et kærlighedsliv eller et job. Du skal stole på din store hjerne til at hjælpe dig med at finde det, du har brug for, og lade verden åbne sig for dig.

tarotkort omvendt

Magikeren omvendt betydning

Når magikerkorteter er omvendt i et tarotoplæg, symboliserer det svag vilje, usikkerhed, forsinkelse og mangel på fantasi. Du skal også være på udkig efter store muligheder og sørge for ikke at lade dem gå dig forbi. Hold øjnene åbne. Du skal også være på vagt over for folk i dit liv, som måske er utroværdige, og prøv at undgå dem. Sig nej til slanger i græsset. Omfavn din lyse fremtid.

tarotkort kærlighed

Magikeren kærligheds betydning

Magikerkorteter i et tarot kærlighedsoplæg er normalt et tegn på positive ting, der er på vej. Hvis du er single, er en ny (og dybtgående!) kærlighed sandsynligvis på vej til dig. Hvis du er i et forhold, kan det betyde, at det er tid til at uddybe dit bånd med din partner. Alt i alt en meget god ting.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort ypperstepræstinden

Ypperste-præstinden

tarotkort kejserinden

Kejserinden

tarotkort kejseren

Kejseren

tarotkort hierofanten

Hierofanten

tarotkort de elskende

De Elskende

Træk flere tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere