Tarotkort

Tarotkortet Sværdenes Page (Page of Swords)

tarotkort sværdenes page

Hvad betyder tarotkortet Sværdenes Page?

Sværdets side i Tarot står for at være sandfærdig og retfærdig, at bruge dit sind og at have styrke. Sværdets side kan til tider repræsentere et barn eller en voksen med et ungt hjerte.

tarotkort retvendt

Sværdenes Page retvend betydning

Når Sværdets side er oprejst i en tarotlæsning, betyder det, at der er en mulighed for vækst, om end den er forklædt som et dilemma eller problem, måske en situation, der involverer mentale aktiviteter af forskellig art. Sværdets side er blot en budbringer, der bringer udfordringer, som du måske ikke bryder dig om. Ved at trække Sværdets Side af Sværd-kortet bliver du bedt om at acceptere de vanskelige omstændigheder og situationer, der bliver kastet mod dig. Disse skal tages som prøvelser og trængsler, der er sat i vejen for dig for at teste din modighed. Hvis du accepterer og overvinder disse udfordringer, vil du blive stærkere og mere modstandsdygtig. Dine interaktioner kan involvere sandfærdighed, etisk adfærd eller sindets anliggender. Husk, at du i forbindelse med udfordringer skal bruge sværdets værktøjer: ærlighed, ræsonnement, integritet og standhaftighed.

tarotkort omvendt

Sværdenes Page omvendt betydning

Når Sværdets side er omvendt i en Tarot læsning, kan det betyde defensivitet, kynisme og sarkasme. Det kan også indikere, at dine ideer mangler, og at du er uinspireret. Det er ikke fordi du ikke har ting at sige og bidrage med, men at du måske ikke ved, hvordan du fuldt ud skal udtrykke dig selv eller dine ideer. Det kan også indikere en person, der bruger sine gaver af de forkerte eller dårlige grunde.

tarotkort kærlighed

Sværdenes Page kærligheds betydning

Sværdets side i en Tarot kærlighedsaflæsning er en indikation på, at tingene måske ikke går glat i den romantiske afdeling. Hvis du er single, kan det betyde, at du bliver nødt til at arbejde hårdere for kærligheden, og det kan tage længere tid, end du ønsker eller forventer. Hvis du er i et forhold, betyder det, at du måske bliver smålig over små ting og bør genoverveje, om noget er et skænderi værd.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort stokkenes page

Stokkenes Page

tarotkort mønternes page

Mønternes Page

tarotkort bægrenes page

Bægrenes Page

tarotkort sværdenes ridder

Sværdenes Ridder

tarotkort stokkenes ridder

Stokkenes Ridder

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere