Tarot – De Elskende (The Lovers)

Tarotkort

Tarotkort nr.6 – De Elskende (The Lovers)

Hvad betyder tarotkortet De Elskende?

Hierofantkortet i Tarot symboliserer traditionelle værdier og er ofte forbundet med det religiøse eller spirituelle. Hierofantens formål er at bringe det åndelige ned på jorden. Den grundlæggende betydning af dette Tarotkort er at skabe harmoni i lyset af en krise. Under en krise spreder Hierofanten panikken og giver gode og praktiske råd. De grundlæggende symboler på Hierophant-kortet er tvillingesøjler, en stav, en trone, en pavens tredobbelte krone, en hånd løftet i velsignelse og to akolytter.

De Elskende retvend betydning

Når Hierofant-kortet er oprejst i en Tarot-læsning, symboliserer det på den ene side et behov for at tilpasse sig og social godkendelse og på den anden side barmhjertighed, tilgivelse, medfølelse, overensstemmelse og inspiration. Dette kort betyder, at du ved, hvordan du skal løse dit problem, selvom det ikke er særlig nemt.

De Elskende omvendt betydning

Når Hierophant-kortet er omvendt i en tarotlæsning, symboliserer det ukonventionalitet og uortodoksialitet ud over sårbarhed og skrøbelighed. Selvom nogle måske ikke forstår dit ønske om at blande tingene, kan det være nødvendigt. Det kan også betyde total frihed, hvis du er villig til at bryde normerne og omfavne en alternativ måde at være på.

De Elskende kærligheds betydning

Hierofantkortet i en Tarot kærlighedslæsning er et kort, der handler om et stort engagement. Hvis du er single, kan det betyde, at et nyt forhold er på vej, et forhold, der er fyldt med kærlighed og troskab. Hvis du er i et forhold, kan det betyde, at du og din partner er på samme side om stort set alt.

Lær flere tarotkort at kende

Vognen

Styrke

Ermitten

Skæbnehjulet

Retfærdighed

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere