Tarotkort

Tarotkortet Vognen (The Chariot)

tarotkort vognen

Hvad betyder tarotkortet Vognen?

Lovers-kortet i Tarot symboliserer (du gættede det) kærlighed, samt romantik, forbindelse, tiltrækning og perfekt harmoni. De grundlæggende symboler på dette kort er en engel eller Amor, en mand og en kvinde samt to træer. I nogle spil er der en mand, der står mellem to kvinder, og i nogle spil er det ene træ blomstrende og det andet har frugt. Waite Tarotkortene har Adam og Eva, et træ, en slange og æbler.

tarotkort retvendt

Vognen retvend betydning

Når Lovers-kortet er oprejst i en tarotlæsning, står det for kærlighed, harmoni, tillid, ære, begyndelsen af romantik og optimisme. Det er et kort om lidenskab, og om at føle sig lidenskabelig, men det handler ikke udelukkende om romantiske forhold og intense interpersonelle bånd. En grundlæggende betydning af dette kort er, at du kan støde på en afvigelse, som du ikke tør gå glip af, uanset hvor svært det er, selv om det er imod din valgte vej. Vær på udkig efter denne mulighed, og tag ikke automatisk den lette vej. Tænk tingene igennem, før du træffer en beslutning. Måske er det på tide at tage et spring i troen.

tarotkort omvendt

Vognen omvendt betydning

Når Lovers-kortet er omvendt i en tarotlæsning, symboliserer det upålidelighed, adskillelse, frustration i kærlighed og upålidelighed. Du har måske truffet en beslutning, men nu tvivler du på den eller står ikke ved den. Husk, at du traf valget, og det er på tide, at du tager det fulde ansvar for dine handlinger.

tarotkort kærlighed

Vognen kærligheds betydning

Lovers-kortet i en Tarot kærlighedslæsning er seriøst romantisk. Hvis du er single, så hold fast, for en glohed romance er på vej til dig. Hvis du er i et forhold, er tingene ved at varme op mellem dig og din kæreste. Måske er det på tide at finde vinen, chokoladen og satinlagen frem?

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort styrke

Styrke

tarotkort ermitten

Ermitten

tarotkort skæbnehjulet

Skæbnehjulet

tarotkort retfærdighed

Retfærdighed

tarotkort den hængte mand

Den hængte mand

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere