Tarotkort

Tarotkortet Stokkenes Konge (King of Wands)

tarotkort stokkenes konge


Hvad betyder tarotkortet Stokkenes Konge?

Kongen af stave i Tarot står for at være kreativ, inspirerende, kraftfuld, karismatisk og modig. Hans personlighed er en kombination af den positive ild-energi i Wands-farven og en konges udadvendte fokus. Han er entusiastisk og kreativ, og han tillader sin originalitet og inspiration at tage form. Hvis en mulighed byder sig, går han i spidsen. Kongen af Stavekongen er kraftfuld, når han forfølger sine mål, og andre følger efter. Medmindre det passer til hans formål, er Kongen af Sandaler aldrig en passiv observatør. Han springer ind for at skabe resultater. Han er aldrig den, der er stille, han er dramatisk og spændende og er ofte centrum for tiltrækningen. Kongen er dristig og vovet, og han har energien og selvsikkerheden til at tage risici. Han tror på sig selv, har mod til sine overbevisninger og undgår ofte sikre og nemme veje.

tarotkort retvendt

Stokkenes Konge retvend betydning

Når kongen af stave er oprejst i en Tarot læsning, indikerer det, at det er tid til at blive inspireret af det, som kongen af stave står for. Kongen af Sandaler er en kraftfuld og imponerende leder. Han er hårdtarbejdende og fokuseret i alt, hvad han gør. Dette kort betyder, at det er på tide, at du går forrest, tager risici og gør et brag. Du kan lade dig inspirere af King of Wands og gøre spændende, dristige og dramatiske ting. Udnyt den særlige energi fra Kongen af Stave. Dette kort genererer også åndelig energi. Dette kort kan anspore dig til at foretage den slags handlinger, som kongen kan foretage, f.eks. tage risici, gå forrest, tiltrække opmærksomhed på den ene eller anden måde eller endda skabe et mesterværk.

tarotkort omvendt

Stokkenes Konge omvendt betydning

Når Kongen af Stave er omvendt i en Tarot-læsning, kan du føle dig umotiveret og sløv. Du kan føle, at du ikke kan samle spændingen til at afslutte noget. Andre folks meninger kan holde dig tilbage. Det kan også betyde, at en uhøflig og ubehjælpsom mand

tarotkort kærlighed

Stokkenes Konge kærligheds betydning

Kongen af tovinger i en kærlighed Tarot læsning kan betyde mange ting. Hvis du er i et forhold, kan det betyde, at det er med en person, der har alle stavkongens kvaliteter, og at du til gengæld bør forblive uafhængig og dyrke din egen selvfølelse. Kongen har brug for en stærk partner. Det kan også betyde, at du og/eller din partner føler sig særligt kærlig og beskyttende over for den anden. Eller måske er du Kongen af Stavekongen, og du ønsker, at din partner skal være mere selvhjulpen. Hvis du er single, betyder det, at du måske snart møder en person, der legemliggør alle Stavekongens kvaliteter, eller at du er din egen Stavekonge.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort mønternes konge

Mønternes Konge

tarotkort bægrenes konge

Bægrenes Konge

tarotkort narren

Narren

tarotkort magikeren

Magikeren

tarotkort ypperstepræstinden

Ypperste-
præstinden

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere