Annonce

Tarotkort

Tarotkortet Ypperstepræstinden (The High Priestess)

tarotkort ypperstepræstinden

Hvad betyder tarotkortet Ypperstepræstinden?

Ypperstepræstindekortet i Tarot symboliserer seksualitet, mystik og generelt højere magt. De grundlæggende symboler på dette kort er blå, hvide og sorte farver, granatæbler, en Isis-månekrone, slør, solkors, halvmåne og søjler. “B” står for Boaz: negation og strenghed. “J” står for Jachin: begyndelse og barmhjertighed. I skriftrullen er der indskrevet ordet “Tora”, som enten står for den jødiske Tora eller et anagram for Tarot, hvor det sidste bogstav ikke er synligt.

tarotkort retvendt

Ypperstepræstinden retvend betydning

Når ypperstepræstindekortet er oprejst i en tarotlæsning, symboliserer kortet visdom, viden, læring, intuition, renhed, dyd, mangel på tålmodighed og en lærer. Det kan også betyde, at du bliver nødt til at lære ting for at kunne træffe en beslutning. Derudover vil du gøre klogt i at være ekstra opmærksom på de tegn, der kommer til dig i drømme. Du må ikke tage dem for givet.

tarotkort omvendt

Ypperstepræstinden omvendt betydning

Når ypperstepræstindekortet er omvendt i en tarotlæsning, symboliserer det uvidenhed, mangel på forståelse, egoisme og overfladiskhed. Du ignorerer måske din naturlige intuition, som du egentlig burde lytte til. Du kunne have et stort behov for menneskelig kontakt, og du har måske brugt noget tid på at ignorere disse menneskelige ønsker.

tarotkort kærlighed

Ypperstepræstinden kærligheds betydning

Ypperstepræstindekortet i en Tarot kærlighedslæsning er meget sensuelt! Hvis du er single, kan det tyde på, at du længes efter en tilsyneladende uopnåelig kvinde. Det kan også betyde, at folk lyster efter dig! Hvis du er i et forhold, kan det betyde, at der er ekstremt sexede tider i vente!

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort kejserinden

Kejserinden

tarotkort  kejseren

Kejseren

tarotkort hierofanten

Hierofanten

tarotkort de elskende

De Elskende

tarotkort vognen

Vognen

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere