Tarotkort

Tarotkortet Kejserinden (The Empress)

tarotkort kejserinden

Hvad betyder tarotkortet Kejserinden?

Kejserindekortet i Tarot symboliserer Isis, moderskab, femininitet og frugtbarhed. Kejserinden er en skaber af liv, romantik, kunst og forretning, og her er ideen i gestation, indtil den er klar til at blive født. De grundlæggende Tarot-symboler for dette kort er kjolen dekoreret med granatæbler, en krone af tolv sekstakkede stjerner, en stav, et hjerteformet skjold indskrevet med symbolet for Venus og en mark med moden hvede.

tarotkort retvendt

Kejserinden retvend betydning

Når kejserkortet er oprejst i en tarotlæsning, giver det dig mulighed for at være aggressiv, modig, dristig og i kontrol. Kortet kan symbolisere enten en krævende chef eller en karismatisk leder. Du bør beslutte, om det, de gør, er uvelkomment. En dårlig leder har brug for at komme videre. Om personen er den leder, du har brug for, er kun dig selv, der kan vide det.

tarotkort omvendt

Kejserinden omvendt betydning

Når kejserkortet er omvendt i en tarotlæsning, symboliserer det umodenhed, ubeslutsomhed, smålige følelser og mangel på stabilitet og styrke. Det kan betyde følelsen af at være på vakkelvorn grund. Det kan også indikere, at en ældre mand i dit liv forårsager dig lidelse og opfører sig dårligt, og du føler dig enten indigneret eller magtesløs. Måske er det et tegn på, at du har brug for at stå op imod autoriteter, eller måske har du brug for at lytte til, hvad han har at sige, og kun bruge de oplysninger, som er nyttige for dig. Det er stadig dig selv, der bestemmer over dig.

tarotkort kærlighed

Kejserinden kærligheds betydning

Kejserkortet i en Tarot kærlighedsaflæsning er ofte en god ting. Hvis du er single, kan det betyde, at du har brug for at åbne dig selv op for kærlighed og være mere ærlig over for dig selv (og andre!) om, hvad du ønsker. Det kan også indikere, at en ældre mand kommer ind i dit liv. Hvis du er i et forhold, betyder det, at du er på fast grund og befinder dig i et ægte partnerskab, et partnerskab med gensidig støtte og solidaritet.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort kejseren

Kejseren

tarotkort hierofanten

Hierofanten

De Elskende

tarotkort vognen

Vognen

tarotkort styrke

Styrke

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere