Tarotkort

Tarotkortet Kejseren (The Emperor)

tarotkort kejseren

Hvad betyder tarotkortet Kejseren?

Kejserkortet i Tarot symboliserer præstation, tillid, rigdom, stabilitet, lederskab, far/bror/mand, præstation og en dygtig person. De grundlæggende symboler for dette kort er tronen, vædderhovederne og nogle gange ørnen, orb og scepter. Kejseren, som Vædderen (Vædderen) er spædbarnet, det første tegn i dyrekredsen. Han følger naturligvis efter kejserinden.

tarotkort retvendt

Kejseren retvend betydning

Når kejserindekortet er oprejst i en tarotlæsning, symboliserer det handling, udvikling, resultater, mor/søster/kone og udvikling. Dette kort fortæller dig, at hvis du vil have dine ønsker opfyldt, skal du udvise tålmodighed og lade tingene udvikle sig og spire frem. Det opmuntrer dig til at komme i kontakt med din feminine side og fokusere på at være en god rollemodel og plejer for børn. Ikke overraskende kan det også indikere frugtbarhed og graviditet.

tarotkort omvendt

Kejseren omvendt betydning

Når kejserindekortet er omvendt i en tarotlæsning, symboliserer det passivitet, manglende koncentration, ubeslutsomhed, angst og utroskab. Du plejer ikke din feminine side, og du står over for konsekvenserne for en sådan passivitet. Det kan også være, at du ikke fokuserer nok på din spirituelle side. Det kan også betyde mangel på selvtillid og følelser af uønskethed.

tarotkort kærlighed

Kejseren kærligheds betydning

Kejserindekortet i en Tarot kærlighedslæsning er fremragende. Hvis du er single, så gå ud og mød potentielle bejlere, for det er meget muligt, at en af dem vil blive til noget. Hvis du er i et forhold, betyder det, at jeres bånd kun vil blive bedre og bedre og fyldt med gensidig kærlighed, respekt og dyb hengivenhed.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort hierofanten

Hierofanten

tarotkort de Elskende

De Elskende

tarotkort vognen

Vognen

tarotkort styrke

Styrke

tarotkort ermitten

Ermitten

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere