Tarotkort

Tarotkortet Hierofanten (The Hierophant)

tarotkort hierofanten

Hvad betyder tarotkortet Hierofanten?

Hierofantkortet i Tarot symboliserer traditionelle værdier og er ofte forbundet med det religiøse eller spirituelle. Hierofantens formål er at bringe det åndelige ned på jorden. Den grundlæggende betydning af dette Tarotkort er at skabe harmoni i lyset af en krise. Under en krise spreder Hierofanten panikken og giver gode og praktiske råd. De grundlæggende symboler på Hierophant-kortet er tvillingesøjler, en stav, en trone, en pavens tredobbelte krone, en hånd løftet i velsignelse og to akolytter.

tarotkort retvendt

Hierofanten retvend betydning

Når kejserindekortet er oprejst i en tarotlæsning, symboliserer det handling, udvikling, resultater, mor/søster/kone og udvikling. Dette kort fortæller dig, at hvis du vil have dine ønsker opfyldt, skal du udvise tålmodighed og lade tingene udvikle sig og spire frem. Det opmuntrer dig til at komme i kontakt med din feminine side og fokusere på at være en god rollemodel og plejer for børn. Ikke overraskende kan det også indikere frugtbarhed og graviditet.

tarotkort omvendt

Hierofanten omvendt betydning

Når kejserindekortet er omvendt i en tarotlæsning, symboliserer det passivitet, manglende koncentration, ubeslutsomhed, angst og utroskab. Du plejer ikke din feminine side, og du står over for konsekvenserne for en sådan passivitet. Det kan også være, at du ikke fokuserer nok på din spirituelle side. Det kan også betyde mangel på selvtillid og følelser af uønskethed.

tarotkort kærlighed

Hierofanten kærligheds betydning

Kejserindekortet i en Tarot kærlighedslæsning er fremragende. Hvis du er single, så gå ud og mød potentielle bejlere, for det er meget muligt, at en af dem vil blive til noget. Hvis du er i et forhold, betyder det, at jeres bånd kun vil blive bedre og bedre og fyldt med gensidig kærlighed, respekt og dyb hengivenhed.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort de elskende

De Elskende

tarotkort vognen

Vognen

tarotkort styrke

Styrke

tarotkort ermitten

Ermitten

tarotkort skæbnehjulet

Skæbnehjulet

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere