Tarotkort

Tarotkortet Mønternes Konge (King of Pentacles)

tarotkort mønternes konge


Hvad betyder tarotkortet Mønternes Konge?

Kongen af Pentacles i Tarot står for at være foretagsom, dygtig, pålidelig, støttende og stabil. Hans personlighed er en kombination af den positive jord-energi fra Pentacles-farven og kongens udadvendte fokus. Kongen af Pentacles betydning i en Tarot læsning er, at han lykkes med alt, hvad han sætter sig for at gøre; faktisk har han den “gyldne hånd”, der tilskrives kong Midas. Han er en tusindkunstner og en mester i alt, hvad han gør. Han er kompetent, han er initiativrig, han er dygtig, og han kan trække på sin store vifte af praktisk viden. Det bedste af det hele er, at han er pålidelig og handler med ekstremt ansvar. Andre stoler på ham, og han giver sin støtte, når det er nødvendigt. Han forfølger alle sine mål fast og beslutsomt, giver stabilitet i alle situationer og er standhaftig, indtil han har succes.

tarotkort retvendt

Mønternes Konge retvend betydning

Når Kongen af Pentacles er oprejst i en Tarot læsning, er det tid for dig at efterligne kongen i hans handlinger. Du skal være standhaftig i at holde dine forpligtelser over for andre og over for dig selv. Du skal støtte og sponsorere nye foretagender og skabe et miljø af stabil, pålidelig kompetence. Med andre ord er du rygraden, og du får det hele til at ske med lidt hårdt arbejde og en masse pålidelighed.

tarotkort omvendt

Mønternes Konge omvendt betydning

Når Kongen af Pentacles er omvendt i en Tarot-læsning, betyder det, at du ikke helt når dine mål. Måske er det fordi du er lidt doven, eller fordi dine mål ikke er de rigtige. Du har brug for at revurdere tingene og komme tilbage med en praktisk plan.

tarotkort kærlighed

Mønternes Konge kærligheds betydning

Kongen af Pentacles i en Tarotlæsning om kærlighed betyder, at du tager kærligheden alvorligt og er et sikkert sted. Hvis du er single, betyder det, at en stabil og oprigtig person er på vej mod dig. Hvis du er i et forhold, betyder det, at du er et godt sted med kærlighed, sikkerhed og tryghed.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort bægrenes konge

Bægrenes Konge

tarotkort narren

Narren

tarotkort magikeren

Magikeren

tarotkort ypperstepræstinden

Ypperste-
præstinden

tarotkort kejserinden

Kejserinden

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere