Tarotkort

Tarotkortet Tre Mønter (Three of Pentacles)

tarotkort tre mønter

Hvad betyder tarotkortet Tre Mønter?

Tre af femtakkerne i Tarot står for teamwork, planlægning og kompetence. Betydningen af Tre af Pentacles i en Tarot læsning handler om at overvinde det umulige. Dette kort er et af tre kort i Tarotkortet, der fokuserer på gruppen, de andre er Bægernes Tre og Hierofanten i de store arkaner.

tarotkort retvendt

Tre Mønter retvend betydning

Når tre af femtakkerne er oprejst i en tarotlæsning, betyder det, at du vil få succes, hvis du lader andre hjælpe dig med at nå dine mål. Du behøver ikke at gøre det hele selv. For at få succes skal du faktisk arbejde sammen med et team mod et fælles mål. Dette er ikke tiden til at kaste sig ud i noget. Du er nødt til at planlægge og forberede dig og tænke de forskellige muligheder igennem. Dette kort betyder, at du har de nødvendige færdigheder og den nødvendige viden, men det er på tide at gøre dit hjemmearbejde og finde ud af detaljerne.

tarotkort omvendt

Tre Mønter omvendt betydning

Når tre af Pentacles er omvendt i en tarotlæsning, betyder det, at du ikke lærer af dine fejltagelser. Hvis du føler, at du ikke ved, hvad du laver, skal du lægge arbejdet i at lære. Vækst kræver en indsats.

tarotkort kærlighed

Tre Mønter kærligheds betydning

Tre af femtakkerne i en Tarot kærlighedslæsning er en indikation på, at du arbejder, og at det betaler sig. Hvis du er single, er der en person, du kan lide, der gengælder følelsen. Hvis du er i et forhold, kan det betyde, at du og din partner lærer af hinanden. Hvis du har problemer i dit forhold, er det måske på tide at overveje hjælp udefra, f.eks. rådgivning.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort tre bægre

Tre Bægre

tarotkort fire sværd

Fire Sværd

tarotkort fire stokke

Fire Stokke

tarotkort fire mønter

Fire Mønter

tarotkort fire bægre

Fire Bægre

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere